Reisfotografie bijeenkomst 4; Weer live!!

door Petra O
223 Lezers

Na een aantal keren op papier elkaars foto’s te hebben besproken (heel intensief en eenzaam), waren wij voor onze 4de bijeenkomst weer bij de Waag. Wel op gepaste afstand van elkaar.

Het was een genot om weer met elkaar te kunnen discussiëren over de foto’s  (en te raden waar de foto’s zijn genomen). De avond was een fotogenieke reis rond de wereld in 2 uur. Een leerzame reis, je leert iets over het land, over het maken van de foto’s en het doel dat de fotograaf probeert te bereiken met de foto. Maar vooral ook hoe je uit een stapel foto’s een fotoserie samenstelt. Het maak hongerig om een volgende reis te maken. Het rondje rond de kerktoren ligt nu wel op de gevoelige plaat vast. 

Fotograaf Frans Mulder

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen