Straatfotografie 1 op zoek naar posters

door Petra O
237 Lezers

Op 24 april kwam de groep Straatfotografie 1 bijeen om de resultaten van de opdracht te bespreken.

De opdracht was: Mensen in relatie met een poster in de openbare ruimte.

De opdracht heeft de groep heel wat hoofdbrekens bezorgd.Er werd geklaagd en gezucht over de moeilijkheidsfactor. Er gingen zelfs stemmen op om de opdracht in te ruilen voor een nieuwe opdracht. Maar gelukkig hebben we doorgezet en het resultaat mag er zijn. Een moeilijke opdracht die slaagt geeft meer voldoening dan een gemakkelijke.

Dat hebben we allen gevoeld tijdens de bespreking. Er waren verrassende vondsten met uitstekende beelden. Vooral het zoeken en vinden van een treffende interactie tussen poster/etalage/affiche en passanten is een geslaagd aandachtspunt.

Bij straatfotografie gaat het niet alleen op het “zien” van de situatie maar ook het adequaat handelen. Alleen door veel oefenen worden de gewenste resultaten bereikt. Als groep hebben we besloten om er gezamenlijk op uit te trekken. Op dinsdag 16 juli zijn we te vinden in het openluchtmuseum in Arnhem.

Fotograaf Aad van den Bosch

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen