Themagroep Avondfotografie 2021 start

door Petra O
366 Lezers
Fotograaf Marilyn van Bindsbergen

Afgelopen 6 januari zijn we met het avondfotografie clubje op pad geweest in Doesburg. Het idee was dat we nog wat mee konden pikken van de kerstverlichting. We hadden afgesproken eerst te kijken of we de skyline van Doesburg in beeld konden brengen in de buurt van de brug waar ook de vissentrap is. Zo gezegd, zo gedaan. De weersverwachting was dat het bewolkt zou zijn met in het begin een spat (mot)regen. Helaas viel dit wat tegen. Het heeft de hele tijd gemotregend en soms ook grote druppels, het is maar even droog geweest. Al met al een heel gepoets om je lens druppel-vrij te houden, dat is dus ook niet aldoor gelukt. Dit zagen we afgelopen woensdag bij de online fotobespreking. Maar ondanks de regen hadden we een leuk uitstapje en zijn er toch mooie foto’s geproduceerd. 

Fotograaf Marilyn van Bindsbergen
Fotograaf Marilyn van Bindsbergen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen