Clubavond 8 maart 2021 digitaal met spreker Vincent Riemersma: sportfotografie

door Petra O
232 Lezers

Vincent Riemersma is een zelf opgeleide professionele sportfotograaf uit Ellecom met een specialisatie in schaatsen en wielrennen. Voor diverse grote en minder grote opdrachtgevers maakt hij, in de eeuwige zoektocht naar originaliteit en creativiteit beelden die voldoen aan zijn visie: ‘het zijn simpele plaatjes, maar niet makkelijk om te maken’.

Aan de hand van zijn mooiste en meest creatieve beelden, anekdotes, ervaringen en verhalen neemt hij de kijker mee in zijn wereld van fotografie, manier van werken en de nieuwe wereld van de sportfotografie. Ook kijken we hoe er veel overeenkomsten en parallellen zijn te trekken met andere takken van fotografie, een verhaal dat veel fotografen zal aanspreken. Ook voor de niet sportfotografie liefhebbers! In 2019 won Vincent de Zilveren Camera NSP sportfoto van het jaar met een drone foto van marathonschaatsen op het Oostenrijkse natuurijs.

20180127 – The speedskating peloton is pictured casting shadows on the natural ice of the Austrian Weissensee during the Open Dutch Championships marathon over 100km.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen