Themagroep Drone fotografie ziet ze vliegen

posted in: Blogberichten, Drone fotografie | 0

Op de eerste lente Zondagmorgen 17 februari 2019 zijn we met onze themagroep bij elkaar geweest om ervaringen met onze drones met elkaar te delen. We waren bijeen op een mooi oefenveldje in de buurt. Hieronder ons verslag en diverse foto’s.
Theo en Giel hebben al wat vlieguren gemaakt en konden demonstreren hoe je met de DJI drones Mavic Air kan vliegen en foto’s en films kunt maken. Danny werkt net met de Tello DJI, een instapmodel, de 1e foto hieronder.
Voor de teamleden die nog geen drone ervaring hadden, konden onder begeleiding oefenen met het besturen van een drone. Het voor hen was het verrassend, hoe stabiel zo’n drone in de lucht hangt en scherpe en bijzondere foto’s kan maken.
Het besturen van een Drone was niet echt moeilijk, zeker als er een knop aanwezig is waarop je het commando nu terug komen kunt geven. Tot een ieders verbazing komt hij dan op 10 cm geheel automatisch
nauwkeurig terug op de plaats van opstijgen.
Bij de volgende bijeenkomst zullen we ons concentreren op het fotograferen van structuren, vormen en bijzondere gebouwen.

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin