THEMAGROEP EIGEN PROJECT vol plannen gestart.

door Petra O
300 Lezers

Met 10 mensen vormen we een zeer diverse groep. Dus zijn er zeer diverse projecten gestart.

Fotograaf Charlotte Bellamy

Charlie heeft al geëxperimenteerd met een combinatie van ICM-fotografie (links boven) en acrylverf (links onder) om te komen tot een foto (rechts).

Fotograaf Johan Voogd

Johan wil vooral de diverse sferen van een foto uitproberen die je middels bewerken kunt creeëren. Welke sfeer is dan voor hem het meest geslaagd, welk soort fotograaf wil hij zijn.

Er zijn fotografen die zich laten inspireren door het boek ‘Woodscapes’. Andere projecten zijn: in de grens tussen wel-niet abstract de verbeeldingskracht vastleggen, minimale stilistische elementen verbeelden, een zeer persoonlijk levensboek maken, boomseries, dorpskerkjes, een boom met diverse achtergrond vastleggen middels een combinatie van foto’s.

Fotograaf Corlène van den Camp

Wat begon als een grapje, heeft geleid tot mijn project ‘maakbare natuur’, waarbij Japanse prenten mijn inspiratiebron vormen.
Nieuwsgierig geworden? Blijf ons vooral volgen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen