Themagroep macro – bespreking foto’s bezoek Beeldengalerij Het Depot in Wageningen

door Petra O
311 Lezers

Op dinsdag 27 september 2022 kwam de themagroep macro voor de 4e keer bij elkaar. Deze keer bespraken we de foto’s die we afgelopen zomer maakten tijdens ons bezoek aan Het Depot.

Vooraf aan het bezoek wist niet iedereen goed wat ze moesten verwachten. Wat gaan we daar zien en kun je er wel macrofoto’s maken? Na afloop was iedereen erg enthousiast. En ja, je kunt er macrofoto’s maken. Al kwam bij het bespreken af en toe de vraag naar voren: is dit wel macro? Het antwoord was nee in die gevallen.

De foto’s waren erg divers. Maar twee keer lieten leden een vergelijkbare foto zien. Maar bij veel foto’s wisten we niet meer hoe het totale beeld eruit had gezien. Een volgende keer is het handig om daar ook een foto van te maken.  En af en toe zei iemand: ‘volgens mij ben ik in een ander museum geweest’. Zij hadden sommige beelden helemaal niet gezien. 

Al met al was het een heel leuk onderwerp en zeker voor herhaling vatbaar.

Fotograaf Pim Edelman

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen