Tweede bijeenkomt minimalistisch 1 – 2024

door Webmaster
53 Lezers

Fotograaf Jolanda van Velzen
Nadat bij de eerste bijeenkomst de kaders waren uitgezet over wat wel/niet als minimalistische fotografie kon worden gezien en andere basisregels te definiëre,n was het nu tijd om recent werk van de leden te bekijken en onder een kritische loep te leggen en te bespreken met elkaar.

Mooi was om te zien dat het om een ambitieuze groep gaat: alle 9 leden waren aanwezig en iedereen had recent werk ingeleverd. Ieder lid had maximaal 5 foto’s ingezonden, waarop minimaal 1 met één mens en 1 met één dier. De andere foto’s waren naar vrije keuze, mits minimalistisch uiteraard. Onder toeziend oog van Karin van Niekerk die de tijd bewaakte (10 minuten per persoon), om te voorkomen dat het niet tot middernacht zou uitlopen, werd het een leerzame en fijne bijeenkomst. Hierbij bleek dat het ook prima mogelijk is om met eenvoudige objecten in huis tot verrassende foto’s te komen. Na het maken van een selectie van 2 foto’s per fotograaf en het kiezen van een nieuwe opdracht kon de groep huiswaarts gaan, met volop motivatie om eind april weer samen te komen. Voor deze volgende bijeenkomst is de opdracht om aan de slag te gaan met lijnenspel naast eveneens weer vrij te kiezen onderwerpen.

Fotograaf Martin van Buijtene

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen