Expositie Architectuur zondag 3 maart 2024 in De Waag

door Webmaster
32 Lezers

Fotograaf Harm Klaverdijk

Op zondag 3 maart 2024 zullen maar liefs twee themagroepen van de fotoclub FODO een expositie organiseren. De leden van de themagroepen Architectuur 1 en 2 hebben zich het afgelopen jaar 2023 bezig hebben gehouden met Architectuur. Hierbij gaat het om het vastleggen van de schoonheid van gebouwen en bebouwing, vaak gepaard met strakke, sterke composities. Daarbij wordt door de fotograaf vooral gekeken naar lijnen, vormen, schaduwpartijen, weerspiegelingen en aantrekkelijk geordende vlakverdelingen.
We vinden het leuk als FODO clubleden ook een bezoek aan de expositie brengen, noteer de datum alvast in je agenda.

De resultaten van deze 2 groepsleden zijn te zien op de bovenste etage van De Waag. Voor mindervaliden is de etage eveneens toegankelijk door de aanwezigheid van een lift.

Aanvang is om 12.00 uur en de foto’s zijn te zien tot 17.00 uur.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen