FODO Conceptueel 2024– Avond 2

door Webmaster
87 Lezers

Fotograaf Eric Brugman

Na de aftrap in januari was er op 21 februari 2024 al de tweede bijeenkomst van de themagroep conceptueel. Deze stond in het teken van de voortgang van het project waar alle leden individueel mee zijn gestart.
Waar sommige leden al in januari een duidelijk concept voor ogen hadden, waren andere leden nog zoekende. Positieve inbreng en leerzame feedback gaf iedereen een zetje mee voor het verder uitwerken van de fotografieplannen voor dit jaar.
Van een bovennatuurlijk wezen die het kwaad personifieert tot een kwetsbare persoonlijk portretreeks. Maar ook een Achterhoekse boerderij, vervreemdende natuur en een stijlvolle kat.

Fotograaf Yvon Bilderbeek

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen