Wat kruipt daar in het struikgewas?

door Petra O
86 Lezers

Fotograaf Danny Witte

… Een FODO mannelijk exemplaar.
Wat doen 5 mannen op hun knieen in ‘t zand en tussen de mosjes? Macrofotografie. De meerderheid van de groep Macro is zaterdag 27 januari 2024 voor het eerst op pad geweest.
Pim wist op het Rozendaalse zand een mooie plek voor macro in de mossen. De lichte nachtvorst maakte het plaatje compleet. 

Vele foto’s, koude knieen en een ervaring rijker weer naar huis, vol spanning of dat inimini werk goed op het plaatje komt. Onderstaand een klein aantal resultaten, de grote presentatie van het werk volgt later dit jaar. Met deze club 7 mannen beloofd het een mooi foto jaar te worden.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen