Foto expositie ‘Natuurbeelden’ 11 mei tot 9 augustus 2019, Liemerije Zevenaar, Hunneveldweg 12, Zevenaar. Vijf fotografen van Fotoclub Doesburg tonen hun werk. Variërend van bloemen in ijs, vlinders, paddenstoelen, landschappen tot veranderende natuur en nog veel meer. Klik hier voor de poster met informatie over de fotografen.

Foto Exposities juni 2019
Te zien op diverse locaties in Nederland. Klik hier voor meer informatie.

Laowa lenzen van Leon Baas
Leon vertelde ons in december dat een fabrikant een lens had ‘nagemaakt’ die Leon zelf in elkaar had gezet. Hier is de link naar een website met informatie over dit lenzenmerk.

Tropisma Lab, 1 juli 2018-30 juni 2019, Flower Art Museum, Aalsmeer.
De Amsterdamse kunstbeweging Tropisme maakt kunst die speelt met de perceptie. Vanuit een grote affiniteit met de plantenwereld bevinden de projecten zich op het snijvlak van natuur, wetenschap en techniek. Een voorbeeld is het baanbrekende project Fotosynthese, waarin de kunstenaars nieuw licht werpen op planten door ze met ongewone, vaak wetenschappelijke technieken te fotograferen. Tropisme heeft een vaste plek in het Flower Art Museum en presenteert daar regelmatig nieuw werk.Met werk van Frans Holthuysen, Alfred Marseille, Robin Noorda (afbeelding) en Margot van de Stolpe. Klik hier voor meer informatie

Nieuwsbrief Fotoexpositie.nl
De website Fotoexpositie.nl biedt de mogelijkheid om elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox te ontvangen. Zo ben je altijd op de hoogte. Je kunt kiezen uit steden, maanden of provincies. Klik hier voor meer informatie.

Straat en Architectuur tips.
Kamera Express biedt allerlei handige informatie, tips voor een aantal mooie plaatsen voor straat- en architectuurfotografie, lezingen- en wedstrijdopties. Klik hier voor meer informatie.[/pane]

Korting op het bestellen van foto afdrukken
Blurb: bij Blurb (via http://nl.blurb.com/) kun je fotoboeken maken. Als je je daar inschrijft voor de nieuwsbrief wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van kortingen. Deze variëren van 20%, 30% tot regelmatig zelfs 35% en 40% korting op een fotoboek.

We krijgen vaak de vraag: waar kan ik workshops volgen?
Hieronder een paar suggesties. Zoek zelf ook op internet naar workshops van bekende fotografen.
Klik hier voor Cameratools.
Klik hier voor Kamera-Express .
Klik hier voor Liesbeth van Asselt
Klik hier voor Michiel Buijse
Klik hier voor Wilco Dragt
Klik hier voor Bas Meelker 
Klik hier voor Nordic Vision (workshops & fotoreizen)
Klik hier voor Ruben Smit

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Delicious Linkedin