Kunstweekend, Kunstkring Brummen, Aad van den Bosch, 19 en 20 oktober 2019, Brummen
Hierbij wordt je van harte uitgenodigd voor de opening van het kunstweekend van de Kunstkring Brummen.
De opening vindt plaats op zaterdag 19 oktober om 12.00 uur. Gebouw Plein 5, Graaf van Limburgstirumplein 5, Brummen.
Het is een overzichtstentoonstelling van 19 leden, met o.a. schilderijen, foto’s,  wandkleden, sieraden en beelden van hout en albast. Onder de aanwezigen zal nieuw fotowerk GLAS-ART van Aad van den Bosch worden verloot.De expositie loopt tot 20 oktober en is dagelijks te bezoeken van 12.00 uur tot 17.00 uur. De verkoop vindt plaats tegen elk aannemelijk bod. Wij zien uit naar jullie komst.
Klik hier voor meer informatie.

Na ons de zondvloed, Kadir van Loohuizen, NPO2, 20 oktober-10 november 2019
In deze vierdelige documentaireserie bezoekt gerenommeerd fotojournalist Kadir van Lohuizen laaggelegen gebieden waar het wassende water een urgent probleem is. Van Bangladesh tot New York. Van Jakarta tot Terschelling en van de Marshall Eilanden tot Miami. Steden en streken waar de stijgende zeespiegel een dagelijkse realiteit is. Kadir ontmoet mensen die soms het lot in eigen handen nemen vanwege een overheid die het laat afweten. Wat zijn hun angsten, wat hun vooruitzichten? Het resultaat is een vierdelige serie waarin op een toegankelijke en prikkelende manier een confronterend beeld wordt geschetst van een nabije toekomst.
Klik hier of hier voor meer informatie.


Foto Exposities oktober 2019
Te zien op diverse locaties in Nederland. Klik hier voor meer informatie.

Chinese Dromen, Ruben Terlou, VPRO tv, 17 november – 18 december 2019
In Chinese dromen reist fotograaf, documentairemaker en China-expert Ruben Terlou verder door China, gedreven door zijn niet aflatende fascinatie voor de Chinezen en met de snel veranderende maatschappij als kompas.
Klik hier voor meer informatie.

Openbare avond VNF Apeldoorn in theater Orpheus, 27 november 2019, Apeldoorn
Op woensdag 27 november 2019 organiseert VNF Apeldoorn, de Vereniging van Natuurfotografen te Apeldoorn, een openbare avond in de Hanoszaal van het gerenommeerde theater Orpheus in Apeldoorn. Het belooft een enerverende avond te worden met een explosie aan natuurfotografie!
Klik hier voor meer informatie.

Fotoexpositie.nl
De website Fotoexpositie.nl biedt de mogelijkheid om elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox te ontvangen. Zo ben je altijd op de hoogte. Je kunt kiezen uit steden, maanden of provincies. Klik hier voor meer informatie.

Straat en Architectuur tips.
Kamera Express biedt allerlei handige informatie, tips voor een aantal mooie plaatsen voor straat- en architectuurfotografie, lezingen- en wedstrijdopties. Klik hier voor meer informatie.[/pane]

Korting op het bestellen van foto afdrukken
Blurb: bij Blurb (via http://nl.blurb.com/) kun je fotoboeken maken. Als je je daar inschrijft voor de nieuwsbrief wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van kortingen. Deze variëren van 20%, 30% tot regelmatig zelfs 35% en 40% korting op een fotoboek.

We krijgen vaak de vraag: waar kan ik workshops volgen?
Hieronder een paar suggesties. Zoek zelf ook op internet naar workshops van bekende fotografen.
Klik hier voor Cameratools.
Klik hier voor Kamera-Express .
Klik hier voor Liesbeth van Asselt
Klik hier voor Michiel Buijse
Klik hier voor Wilco Dragt
Klik hier voor Bas Meelker 
Klik hier voor Nordic Vision (workshops & fotoreizen)
Klik hier voor Ruben Smit

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Delicious Linkedin