Fotograficamarkt Doesburg, centrum Doesburg, 18 augustus 2019
Mooie en altijd gezellige Fotograficamarkt in het centrum van Doesburg. De markt wordt in de open lucht in de straten van Doesburg gehouden.  Vele tafels met assortimenten van allerlei aard die alles binnen de Fotografica omvatten. Van de begintijd met houten platencamera’s, 20-er jaren compactere camera’s, 50-er welvaart ontwikkeling en jaren 70 spiegelreflexen met zelfs digitale fotografie spullen van de 21-ste eeuw. Daarnaast boeken, prints, materialen en hulpmaterialen voor de actieve thuisverwerker.
Klik hier voor meer informatie.

Veluwse Fotodag, Park Hoge Veluwe, 22 september 2019
Op zondag 22 september 2019 is het centrumgebied rond het Bezoekerscentrum van Het Nationale Park de Hoge Veluwe van 10:00 tot 17:00 uur het decor voor de Veluwse Fotodag. In en rond het Bezoekerscentrum zijn de hele dag activiteiten rond natuur en fotografie georganiseerd. Er zijn verschillende fotoworkshops, fietsexcursies, lezingen, demo’s en de jachthoornblazers treden verschillende keren op. Alle bekende fotomerken zijn aanwezig en pakken flink uit met spectaculaire aanbiedingen en hoge kortingen. Na afloop, aan het einde van de middag is de bronsttijd van het edelhert goed te zien én te fotograferen!
Kijk hier voor meer informatie.

Spelen met licht, Expositie Giel van den Hoven, 21 juli-22 september 2019, de Casteelse Poort, Wageningen.
2019 is het jaar van Rembrandt van Rijn: de kunstenaar en beheerser van het ‘spel met licht en donker’. Rembrandt gebruikte scherpe contrasten (clair-obscur) om de toeschouwer de voorstelling binnen te voeren. Dit leidde in zijn schilderijen tot levendige scènes vol dramatiek. Klik hier voor meer informatie.

DREAM, Expositie Maartje Roos, t/m 8 september 2019, Galerie Koopmans, Earnewoude.
In de simmerútstalling van Galerie Koopmans komen de gedroomde werkelijkheden van kunstenaars tot leven. Opdat wij de droom van schoonheid niet verliezen. Martje Roos heeft haar werk – waar ze vorig jaar mee begon voor het project Ljochtstill – vervolmaakt en toont graag aan u ‘Eartiids Earnewâld, 100 jaar geleden’.
Klik hier voor meer informatie.

Foto Exposities augustus 2019
Te zien op diverse locaties in Nederland. Klik hier voor meer informatie.

Fotoexpositie.nl
De website Fotoexpositie.nl biedt de mogelijkheid om elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox te ontvangen. Zo ben je altijd op de hoogte. Je kunt kiezen uit steden, maanden of provincies. Klik hier voor meer informatie.

Straat en Architectuur tips.
Kamera Express biedt allerlei handige informatie, tips voor een aantal mooie plaatsen voor straat- en architectuurfotografie, lezingen- en wedstrijdopties. Klik hier voor meer informatie.[/pane]

Korting op het bestellen van foto afdrukken
Blurb: bij Blurb (via http://nl.blurb.com/) kun je fotoboeken maken. Als je je daar inschrijft voor de nieuwsbrief wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van kortingen. Deze variëren van 20%, 30% tot regelmatig zelfs 35% en 40% korting op een fotoboek.

We krijgen vaak de vraag: waar kan ik workshops volgen?
Hieronder een paar suggesties. Zoek zelf ook op internet naar workshops van bekende fotografen.
Klik hier voor Cameratools.
Klik hier voor Kamera-Express .
Klik hier voor Liesbeth van Asselt
Klik hier voor Michiel Buijse
Klik hier voor Wilco Dragt
Klik hier voor Bas Meelker 
Klik hier voor Nordic Vision (workshops & fotoreizen)
Klik hier voor Ruben Smit

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Delicious Linkedin