Foto Exposities maart 2020
Te zien op diverse locaties in Nederland. Klik hiervoor meer informatie.

HET WIJDE GROEN , 1 februari -20 maart 2020, Galerie de Roos van Tudor.

De tentoonstelling is een ode aan het landschap. De getoonde werken zijn een brede keuze die gaat van Van der Sloot tot en met Stoop. Schilderijen van oude meesters zoals Johannes Elsinga, Andries van der Sloot, Abe Gerlsma en Wiebe Knobbe en ook moderne abstracte werken van Francoise Stoop, Karin Mennen, grafiek van Kristin Stobbink en mijn fotokunstwerken, zorgen voor een verrassende kijk op het landschap. Bronzen en keramische beelden an o.a. Renée Marcus Janssen maken de expositie compleet. Dank voor uw aandacht en ik hoop tot ziens bij de opening en/of de lezing!
Maartje Roos
www.roosphotography.nl

Fotoexpositie.nl
De website Fotoexpositie.nl biedt de mogelijkheid om elke maand de meest recente exposities en het laatste fotonieuws in je mailbox te ontvangen. Zo ben je altijd op de hoogte. Je kunt kiezen uit steden, maanden of provincies. Klik hier voor meer informatie.

Straat en Architectuur tips.
Kamera Express biedt allerlei handige informatie, tips voor een aantal mooie plaatsen voor straat- en architectuurfotografie, lezingen- en wedstrijdopties. Klik hier voor meer informatie.

Korting op het bestellen van foto afdrukken
Blurb: bij Blurb (via http://nl.blurb.com/) kun je fotoboeken maken. Als je je daar inschrijft voor de nieuwsbrief wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van kortingen. Deze variëren van 20%, 30% tot regelmatig zelfs 35% en 40% korting op een fotoboek en 50 % rond black Friday.

We krijgen vaak de vraag: waar kan ik workshops volgen?
Hieronder een paar suggesties. Zoek zelf ook op internet naar workshops van bekende fotografen.
Klik hier voor Cameratools.
Klik hier voor Kamera-Express .
Klik hier voor Liesbeth van Asselt
Klik hier voor Michiel Buijse
Klik hier voor Wilco Dragt
Klik hier voor Bas Meelker 
Klik hier voor Nordic Vision (workshops & fotoreizen)
Klik hier voor Ruben Smit

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Delicious Linkedin