Bezoek aan het bomenmuseum Gimborn in Doorn 21 mei 2022

door Petra O
275 Lezers

Op zaterdagochtend 8:00 u. stonden 5 FODO leden bij de entree van Gimborn, benieuwd wat ons te wachten stond. Dit was een excursie georganiseerd door de activiteitencommissie.
Het weer was prima en we liepen op ons gemak door het parkachtige landschap van 29 ha. met ruim 3000 soorten bomen en struiken afkomstig uit de hele wereld.
We hebben uiteindelijk 2 km gelopen waar we zeker 3 uur over gedaan hebben omdat er zo ontzettend veel moois te fotograferen was van het landschap zelf tot structuren, macro bij bloemen, korstmossen, vruchten etc.
Dit is een aanrader voor iedereen die van natuur, landschap en macro houdt en juist nu is het 1 van de mooiste periodes met de bloeiende azaleas en rododenderons.

Fotograaf Danny Witte
Fotograaf Giséla van Kesteren

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen