Clubavond 30 mei 2022 -19:30 u. Natuurfotografie met Yvette en Jos van Bommel

posted in: Blogberichten, Clubavonden | 0

Yvette en Jos van Bommel

Al meer dan 20 jaar reizen zij zo’n 3 à 4 maanden per jaar naar Safari Afrika. Eerst als toeristen maar de laatste 11 jaar professioneel. Jos heeft zijn baan als biochemicus opgezegd en is zijn eigen Afrika-reisbureau -van Bommel Safari’s- gestart met individuele maatwerkreizen en fotoreizen. De natuurfotografie hobby heeft zich in die jaren ook ontwikkelt tot professioneel niveau.

Life of leopards

In Afrika zijn luipaarden één van de moeilijkste dieren om te vinden tijdens een safari tenzij je naar de juiste gebieden gaat. Door vaker naar hetzelfde gebied te gaan zijn Yvette en Jos in staat om bloedlijnen van luipaarden fotografisch vast te leggen, van welp tot volwassen, meerdere generaties met al het bijbehorende natuurlijke gedrag.

Falklands & South Georgia

Twee avontuurlijke reizen in het sub-antarctisch gebied hebben zeer mooie en gevarieerde beelden opgeleverd van pinguïns, albatrossen, pelsrobben en zeeolifanten. Door de verschillende seizoenen zijn er veel fotografische technieken gebruikt, niet altijd even makkelijk maar wel met unieke resultaten.

Fotografen Yvette en Jos van Bommel
Fotografen Yvette en Jos van Bommel
Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin