Expositie foto’s Bollografie expositie zondag 5 juni 2022 in De Waag

door Petra O
295 Lezers

Op zondag 5 juni, 1e Pinksterdag, is er weer een FODO expositie met dit keer een primeur van de themagroep Bollografie. Hierbij hebben de leden van deze themagroep gebruik gemaakt van een glazen bol (lensball) om een creatieve draai te geven aan het fotograferen van onder andere landschappen, natuur en stadsbeelden.

Het gefotografeerde wordt door de bol gefotografeerd en storende reflecties moeten worden voorkomen. Het beeld wordt ondersteboven weergegeven dus al met al is dit een lastige manier van fotograferen en dat is een mooie uitdaging.

Dat dit tot verrassende beelden kan leiden zal te zien tijdens deze expositie op de bovenste etage van De Waag. Voor mindervaliden is de etage eveneens toegankelijk door de aanwezigheid van een lift.

Aanvang van de tentoonstelling is om 12.00 uur en deze duurt tot 17.00 uur.

Fotograaf Mels Kooijman
Fotograaf Jan Ufkes

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen