Clubavond maandag 8 mei: Werk van nieuwe leden, Masterclass, Urban Landscape, Mentoraat (2016)

door Petra O
191 Lezers

Werk van nieuwe leden
Elk jaar slagen er weer mensen in om van de wachtlijst af te komen en lid te worden van onze fotoclub. Vanavond bieden we de nieuwe leden de mogelijkheid om hun werk te laten zien. Op die manier maken we nader kennis en krijgen we ook een goede indruk van het soort foto’s dat zij maken, waar hun passie ligt e.d.

Masterclass
Een aantal leden dat in 2015 het Mentoraat Lange Sluitertijden had gevolgd bij Wilco Dragt, had de smaak te pakken en ging door  in de Masterclass Lange Sluitertijden. Er zijn het afgelopen jaar een aantal uitstapjes gemaakt naar diverse locaties. Vanavond zien we het resultaat van deze themagroep.

Urban Landscapes

Fotograaf Chrisjan van Niekerk

Bij Urban Landscapes wordt het stedelijk/industrieel landschap vastgelegd, zoals dat door mensen is gecreëerd. Hierbij wordt de aanwezigheid van mensen gesuggereerd zonder ze zelf in beeld te brengen. Wat opvalt, is dat bij de Urban Landscape fotografie soms ook lange sluitertijden gebruikt worden.

Mentoraat 2016
Onder begeleiding van Wilco Dragt hebben een aantal leden in 2016 een mentoraat “Landschapsfotografie” gevolgd. Vanavond toont de mentoraatgroep het resultaat.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen