Derde uitstap Portretgroep in 2018

door Petra O
233 Lezers

Na een lange, lange zomerstop ging de portretgroep op zondag 8 oktober eindelijk weer eens op pad voor een gezamenlijke opdracht.

Klaas en Marja waren er niet bij dit keer, maar zij waren bij een eerdere gelegenheid al samen naar Het Openluchtmuseum geweest om daar hun portretfoto’s te schieten.
Voor de rest stond op deze zondag de enigszins spannende kom-uit-je-comfortzone opdracht gepland om mensen op straat aan te spreken met het verzoek ze te portretteren.
Decor hiervoor was het centrum van Arnhem en aangezien het een frisse, maar zonnige dag betrof waren er in ieder geval mensen op straat die gevraagd konden worden, die ook nog eens bereid waren een paar minuten van hun tijd vrij te maken.
Het contrast met de eerste twee praktijkdagen was groot in de zin dat het snel moest gebeuren en dat er werd gewerkt zonder gebruik te maken van externe lichtbronnen of iets dergelijks.
Daarnaast moest er naast soms enthousiaste reacties ook weleens een nee geïncasseerd worden.
Desalniettemin hebben we een leuke fotomiddag beleefd en hebben de meeste van ons hun grenzen weer een beetje verlegd!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen