Expositie straat- en avondfotografie op zondag 6 november

door Petra O
464 Lezers
Foto van Liesbeth Maass

Bovenstaande foto is gemaakt door Liesbeth Maass.

Op zondag 6 november organiseren we weer een expositie bestaand uit het beste werk van de themagroepen straatfotografie en avondfotografie van het afgelopen jaar. Bij straatfotografie worden mensen gefotografeerd op publieke plaatsen zoals straten, treinstations en parken, zonder dat zij zich hier bewust van zijn. Het gaat om de spontane beelden, zonder dat er sprake is van poseren.

De avondfotografie gaat pas van start wanneer de zon net onder is gegaan, beginnend met het ‘blauwe uurtje’, waarbij het laatste licht van de dag nog zichtbaar is en eindigend wanneer de lucht volledig zwart is en de enige resterende verlichting bestaat uit dat van straatlantarens of sterrenlicht. Ook is er door deze themagroep vorig jaar geëxperimenteerd met lightpainting, wat verrassende, abstracte beelden oplevert!

Fotograaf: Willem te Hennepe

Aanvang is om 12.00 uur en de foto’s zijn te zien tot 17.00 uur.

Zoals gebruikelijk, is deze expositie is te zien op de bovenste etage van De Waag. Voor mindervaliden is de etage eveneens toegankelijk door de aanwezigheid van een lift.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen