Expositie Straatfotografie zondag 3 december 2023 in De Waag

door Petra O
125 Lezers

Op 3 december kan er eindelijk weer een expositie plaatsvinden in de Waag. Deze zal georganiseerd worden door themagroep Straatfotografie.

Straatfotografie wordt gezien als een visuele weergave van het dagelijks leven en de samenleving. Dit soort fotografie vindt uitsluitend plaats in openbare ruimtes, maar niet noodzakelijk op straat. Bij het zien hiervan moet de kijker in staat zijn verbinding te maken met de scène en zich afvragen wat het achtergrondverhaal is.

Wie hierin geïnteresseerd is, is van harte welkom op deze expositie!

In totaal zijn er 30 foto’s te zien op de bovenste etage van De Waag. Voor mindervaliden is de etage eveneens toegankelijk door de aanwezigheid van een lift.

Aanvang is om 12.00 uur, met het einde van de expositie om 17.00 uur

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen