Foto van maand juni 2023

door Petra O
214 Lezers

Fotograaf Mels Kooijman

Op een zonovergoten eerste zondag van juni, met veel drukte in de straten rond De Waag in verband met de zogeheten Trots markt, was het de vraag of er genoeg belangstelling zou zijn om voor enige tijd naar binnen te gaan om onze expositie te bekijken. Uiteindelijk hebben 93 personen dit gedaan om een fraaie collectie te kunnen zien van het werk van de Natuur themagroep van vorig jaar.

Er waren diverse mensen die een lovend commentaar schreven in het schrift wat zoals gebruikelijk klaar lag hiervoor. Ook werd er een suggestie gedaan om de foto’s nog wat meer spanning te geven door wat meer context toe te voegen, zodat de foto nog wat meer verhaal en zeggingskracht krijgt.

De meesten brachten ook weer hun stem uit op hun favoriete foto, waarbij het nog een spannende race werd tussen 3 foto’s. Om 17.00 uur, bij het sluiten van de expositie, bleek de foto van Mels Kooijman van de vissende ijsvogel 1 stem meer te hebben gekregen dan die van 2 ‘concurrenten’ en werd dit de foto van de maand!

Clublid Henk Kuipers dacht aan ons motto: In elk onverwacht moment schuilt een mooie foto. De fietsers zijn naar de foto’s aan het kijken terwijl Henk hun tandem in de gaten houdt. 

Fotograaf Henk Kuipers

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen