Gevarieerde thema-avonden ‘Eigen Project’

door Petra O
466 Lezers
Pinhole foto

Op 5 oktober was de eerste bijeenkomst na de zomervakantie van de themagroep ‘Eigen project’. De diversiteit van de gekozen eigen projecten is groot en de resultaten kunnen bijna niet verder uit elkaar liggen. Dat maakt onze thema avonden dan ook zeer gevarieerd. 

Karin en Chrisjan laten zien dat je met je eigen project prachtige maar totaal verschillende beelden kunt maken van dezelfde onderwerpen. 

Rike zoekt het abstracte door haar onderwerpen van dichtbij of vanuit verschillende hoeken te benaderen. 

Inmiddels heeft Willem jarenlange ervaring met ICM fotografie en is hij nog elke keer op zoek naar nieuwe inspiratie en verdieping binnen zijn project. 

Pinhole foto van Daniëlle
Foto van Daniëlle (pinhole fotografie)

Ria werkt voor het tweede jaar achtereen hard aan haar persoonlijke fotoalbum welke een steeds meer serieuzere vorm aan gaat nemen. 

Danielle gaat terug naar de basis van de fotografie en richt zich op analoge pinhole fotografie. 

Uit de ingebrachte foto’s van de afgelopen periode is al een mooie selectie voortgekomen voor de presentatie op de clubavond. We gebruiken de komende weken nog om deze aan te vullen met nieuwe foto’s voor de laatste bijeenkomst van eind november. Nog genoeg te doen dus!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen