Start reisfotografie 2020

door Petra O
220 Lezers

Afgelopen woensdag zijn we met de nieuwe themagroep Reisfotografie voor de eerste keer bij elkaar geweest in de Waag. We hebben besproken wat we allemaal van deze themagroep verwachten en met welke onderwerpen we bezig willen.

Na al deze praktische zaken, gingen we daadwerkelijk op reis. Van China naar Zeeland via India terug naar Europa, heel wat bestemmingen waren te zien in verschillende drieluiken.

Het maken van zo’n drieluik valt nog niet mee. Technisch is het een uitdaging hoe je de juiste foto’s van het goede formaat in een frame krijgt. Daarnaast is ook het kiezen welke foto’s wel en vooral welke foto’s niet in de serie passen nog niet altijd even gemakkelijk.

Het fijne van deze nieuwe themagroep is dat je zowel met recente foto’s als met die uit voorgaande jaren aan de slag kan. Zo komen de herinneringen aan vele mooie reizen weer even voorbij.

Fotograaf Geja Vriend
Samen even opruimen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen