Straat2.0 oktober 2020

door Petra O
213 Lezers

Op 30 september hield de Straat 2.0 groep een bijeenkomst middels beeldbellen. Zes leden waren hierbij aanwezig. Het is drie leden gelukt om in deze corona-tijd de straat op te gaan om te fotograferen. Bijzonder is dat het hen zelfs lukte om met hun eerder dit jaar gekozen thema aan de slag te gaan.

Aad ging op zoek naar zijn thema ‘kwetsbaarheid van ouderen’ en Corléne portretteerde meerdere voorbijgangers. Karin bracht de huidige manier van reizen met mondkapjes in beeld, tijdens een overtocht naar Schiermonnikoog.

Tijdens het beeldbellen werden 5 foto’s per persoon besproken en we kwamen erachter dat het best goed lukte om op deze manier met elkaar te communiceren. Sowieso was het leuk om elkaar weer even te zien en te horen!

De tweede coronagolf waar we momenteel in zitten maakt het lastig voor de straatgroep om actief met het thema bezig te zijn. Het is dan ook nog even afwachten of het lukt om met nieuwe foto’s te komen voor de volgende bijeenkomst op 11 november.

-Straat 2.0

Fotograaf Karin van Niekerk

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen