Themagroepen

posted in: Blogberichten | 0

Het jaar loopt al weer aardig op zijn eind en daarom verschenen op de laatste clubavond de intekenlijsten voor de “Themagroepen 2013”.

Naast de inmiddels vertrouwde groepen “Natuur, Macro, Abstract, Creative Photoshop, Strobist, Urban, Audio Visueel en Van alles wat” kwamen nieuwe voorstellen op tafel, zoals bijvoorbeeld “Straatfotografie, Conceptuele fotografie” en terug van weggeweest “Documentaire fotografie”.

Na de clubavond van december zal er weer druk gepuzzeld gaan worden om iedereen een plekje te geven. Het verzoek is dan ook om uiterlijk op de clubavond van december in te vullen in welke groep(en) je volgend jaar wilt gaan zitten.  Mocht je tijdens de clubavond van december verhinderd zijn, dan graag voor die datum een mailtje naar: voorzitter@fodo.nl. Graag in het mailtje je naam en opgave van de groep(en) waar je graag in wilt deelnemen.

Het deelnemen aan een themagroep kost tijd: er wordt van je verwacht dat je eigen werk inbrengt, de avonden en/of activiteiten bezoekt, je mening geeft over het werk van anderen e.d. Het advies is dan ook om je niet voor teveel themagroepen in te schrijven. Hoewel het deelnemen aan een themagroep geen huwelijk is wordt het toch op prijs gesteld om een jaar lid te blijven van de groep(en). Het succes van de groep wordt mede bepaald door jouw inbreng en enthousiasme. Na het jaar kan je weer switchen naar een andere groep.

 

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin