Eerste straatfotografiedag van straatgroep 2 in 2019

door Petra O
539 Lezers

Het was nog wat fris op zaterdag 23 februari maar we werden getrakteerd op een flinke dosis zonnestralen. Perfect voor mooie contrastrijke straatbeelden!

Voor de meesten van ons was het wat onwennig om ongevraagd foto’s te maken van de mensen om ons heen maar dankzij de goede voorbereidingen en instructies van Karin konden we onze eerste stappen zetten op Arnhem CS. Denk aan fotograferen vanuit een laag standpunt of je onderwerp vanuit een andere hoek of juist met een ander diafragma vastleggen.

Na de lunch verruilden we het station voor de stad waar we ook probeerden om oog te hebben voor de architectuur in combinatie met passerende mensen.

We sloten de dag natuurlijk af met een groepsfoto op de trap bij het station!

Fotograaf Sabri Varan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen